Nissan Leaf/E-NV200

2De Nissan LEAF biedt u dynamische acceleraties en een verhoogd koppel waarmee u dezelfde prestaties, of beter, kunt verwachten ten opzichte van de traditionele verbrandingsmotorvoertuigen. Bovendien is een elektrisch voertuig stiller, voordeliger en vele malen milieuvriendelijker.

De lichtere carrosseriepanelen en verbeterde aerodynamica geven u een stabiele en spannende rijervaring met al het comfort waar u aan gewend bent, zoals stuurbekrachtiging en klimaatregeling

Met een elektrische auto wordt u wakker met een volledig opgeladen lithium-ion-accu, dankzij het nachtladen wanneer de elektriciteit ook nog eens goedkoper is.

U zult geen ongeplande (en dure) stops bij benzinestations meer hebben, en geen schadelijke dampen in de garage als uw elektrische voertuig start. Met uw smartphone of PC kunt u de klimaatregeling van de auto op afstand regelen en het laden starten, zodat alles op tijd klaar staat voor uw vertrek. Onderweg geeft de SatNav precies aan hoeveel energie vereist is om uw bestemming te bereiken en waar de voor u dichtstbijzijnde openbare oplaadpunten zijn, zodat u uw elektrische auto kunt laden terwijl u winkelt!

De beste keus voor uw Nissan Leaf of ENV200

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE