VAN START-UP TOT CORPORATE

TRANSITIE NAAR ELEKTRISCH WAGENPARK

Als bedrijf kan je er eigenlijk niet meer omheen. Een laadpunt voor je gasten en voor je personeel. Inmiddels hebben wij al heel wat bedrijven geholpen met de juiste laadoplossing.

Een laadoplossing voor zowel het eigen wagenpark als voor de gasten is onmisbaar bij je bedrijf. Ook als je zelf nog niet (volledig) bent overgestapt versterkt een laadpunt het duurzame karakter van je bedrijf. Bij Veiligopladen helpen wij je met de juiste oplossing. Soms met een enkel laadpunt om te starten. Daarbij houden we wel alvast rekening met de vraag in de toekomst. Vaak met een laadplein omdat er steeds meer medewerkers elektrisch gaan rijden. Met een adviesgesprek op locatie adviseren onze elektrotechnische experts je graag over de beste oplossing.

DOOR KENNIS EN ERVARING

VAN ENKEL LAADPUNT TOT VOLLEDIG LAADPLEIN

Onze rijke ervaring maakt dat we voor ieder bedrijf de juiste laadoplossing hebben. Want misschien past een snellader wel bij jouw wagenpark.

Tijdens ons adviesgesprek kijken we naar alle omstandigheden. Hoeveel auto’s rijden er nu, hoeveel verwacht je in de toekomst? Wil je de laadstroom verrekenen of gratis aanbieden? Maar ook kijken we naar wat er binnen de huidige netaansluiting mogelijk is. Wat zijn de kosten voor verzwaring of misschien kun je wel laden op een zonnepaneel. Alles is mogelijk, maak snel een afspraak met onze experts.

VOORDELEN VAN LAADPALEN VOOR BEDRIJVEN

GRIP OP KOSTEN

Brandstofprijzen vliegen door het dak. Nu overstappen op elektrisch rijden is niet alleen een duurzame stap maar ook een stap naar grip op kosten. Met eenvoudige overzichten kun je per bereider zien wat het verbruik is. De stroomkosten bij een bedrijf zijn bovendien lager dan

SUBSIDIES

Met jouw bijdrage aan de energietransitie kun je rekenen op subsidie vanuit de overheid. Via regelingen zoals Milieu Investerings Aftrek, Willekeurige afschrijving milieu investering en Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s is de overstap naar fossielvrij transport extra interessant.

DUURZAME TOEKOMST

Elektrisch rijden speelt een belangrijke rol in de noodzaak voor een emissievrije toekomst. Door te stoppen met fossiele brandstoffen en de bewustwording dat we duurzamer moeten gaan leven kunnen we actief bijdragen aan een duurzame toekomst voor de volgende generaties.

FAQ VOOR ZAKELIJKE LAADPALEN

Je kunt bij ons
terecht met al
jouw vragen

We kunnen ons voorstellen dat je nog een hoop vragen hebt, daarvoor kun je altijd met ons contact opnemen. Maar laten we je alvast op weg helpen met de meest gestelde vragen voor je bedrijf:

test

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Gratis of betaald opladen bij mijn bedrijf?

Veel bedrijven hebben elektrische bedrijfswagens of leaseauto’s. De gebruikers daarvan hoeven niet te betalen zou je zeggen. Klopt, maar hoe ga je om met gasten die willen laden of personeel dat met een eigen elektrische auto naar het werk komt? Mogen die ook gratis laden? Goed om over na te denken. Wij een adviseren een laadoplossing met registratiesysteem zodat je nu of in de toekomst gemakkelijk kunt aangeven wie gratis mag laden en wie niet.

Welke laadoplossing past bij mijn bedrijf?

Een laadoplossing bij een bedrijf is altijd maatwerk. Welke laad behoefte heb je nu en wat zijn de verwachtingen voor de toekomst? Honderden bedrijven zijn je al voor geweest. Laten we op basis van onze jarenlange ervaring samen uitzoeken wat voor jou de juiste oplossing is. Een oplossing die zich gemakkelijk aanpast aan de ontwikkeling van je bedrijf en je wagenpark.

Hoe snel kunnen de bedrijfsauto’s laden?

Goeie vraag, die we graag willen beantwoorden. Laten we samen kijken naar hoeveel vermogen er beschikbaar is en wat de laadbehoefte is van de berijders. Zijn het vertegenwoordigers die snel weer de weg op moeten of werkt iedereen vanuit kantoor? Wil je laden met een prioriteitensysteem of is een snellader misschien wel de oplossing? Laten we samen de juiste richting bepalen.

test

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Welke merken leveren jullie?

Wij vinden het belangrijk om merkonafhankelijk te zijn. Wel moet het merk van A-Kwaliteit zijn en voldoen aan onze strenge eisen. Veel merken hebben al een bewezen staat van dienst. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Alfen ICU of EVBox. Maar ook nieuwe merken zoals bijvoorbeeld Easee verdienen, nadat wij het product eerst zelf uitvoerig hebben getest, een plekje in ons assortiment. Inmiddels wordt er alweer een ander merk uitvoerig getest en op de proef gesteld op ons testplein.

Ik wil bedrijfszekerheid, leveren jullie service en onderhoud?

Vanzelfsprekend. Dagelijks staat ons serviceteam garant voor de bedrijfszekerheid van tientallen laadpunten. Experts met veel kennis van verschillende merken laadpunten en standaard voorzien van diverse reserveonderdelen om storingen snel te kunnen verhelpen. Kijk op onze servicepagina voor meer informatie.

De perfecte laadoplossing voor jouw situatie?

Op basis van een aantal vragen kunnen wij jou gericht adviseren. Klik op advies inwinnen en ontdek vrijblijvend welke laadoplossing bij jouw situatie past.