Tankstations, winkelcentra, parkeergarages etc.

Exploitatie van laadstations,
een interessant verdienmodel.

Ben je op zoek naar een laadoplossing voor openbare terreinen zoals bij een tankstation, (weg-)restaurant, supermarkt terrein of parkeergarage?  Denk dan eens aan de exploitatie van laadpunten.

Het aantal laadpunten groeit minder snel dan het aantal elektrische auto’s in Nederland. Door laadpunten aan te bieden op parkeerplaatsen vul je die behoefte gemakkelijk in. Bovendien versterk je de aantrekkingskracht en kun je gemakkelijk extra inkomsten genereren.  Daarnaast versterkt de aanwezigheid van een laadpunt het duurzame karakter van je onderneming.

VEBE VEILIGOPLADEN

SAMENWERKEN DOOR ONTZORGEN.

Wat zijn je plannen, hoe groot is het terrein, wie is je doelgroep? Wil je zelf investeren of doen we het samen?

Tijd om samen je plannen door te nemen. Inmiddels hebben we al verschillende laadpleinen op openbare terreinen mogen realiseren. En de mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan laadpunten in de combinatie van met een zonnedak. Serieuze plannen? Laten we een kop koffie drinken en de mogelijkheden bespreken.

VOORDELEN VAN EEN EIGEN LAADPAAL OP UW TEREIN EXTRA INKOMEN

EXTRA INKOMEN

Het aanbieden van laadoplossingen op een parkeerplaats of in een parkeergarage is een interessante investering met een aantrekkelijk rendement. De aanwezigheid van een laadoplossing zorgt voor extra traffic naar de locatie.

SUBSIDIES

Wel de lusten, niet de lasten. Met ons totaalaanbod nemen wij bij de exploitant van A tot Z de zorgen weg. Wij verzorgen de verrekening en bieden diverse service- en onderhoudsprogramma’s aan om de continuïteit van de laadpleinen te waarborgen.

DUURZAME TOEKOMST

Elektrisch rijden is een belangrijke stap binnen de energietransitie en ons streven naar een lagere CO² uitstoot en beperken van de opwarming van de aarde. Het aanbieden van laadoplossing versterkt deze belangrijke stap.

De perfecte laadoplossing voor jouw situatie?

Op basis van een aantal vragen kunnen wij jou gericht adviseren. Klik op advies inwinnen en ontdek vrijblijvend welke laadoplossing bij jouw situatie past.